REJSEBREV FRA ITALIEN !

21-05-2004
Af Aase Viberg Hansen, www.handicap-camping.dk

Rejsebrev!
Hermed en lille hilsen fra Sydens sol!
Sidder i skrivende stund på ”Camping Marina Di Venezia” , nær Venedig i Italien, i 31* varme – tæt ved havet og i høj sol!.
Her er simpelt hen dejlig, og alt er perfekt for en Køretolsbruger. Som mig!
Marino – som arbejder hernede, havde ganske vist fortalt mig, at pladsen var OK – men det tog jeg nu med forbehold ! Dog giver jeg Marino ret – her er rigtig godt, og alt fungerer !

Turen herned gik gennem Tyskland - hvor vi var sejlet over ved Gedser / Rostoc .

På færgen opdagede jeg , at jeg havde glemt strømforsyningen til min PC, hjemme i Dianalund!
Hvor dum har man lov at være ??? Gode råd var dyre, men efter at have sundet mig lidt, og bandet højlydt., fandt jeg en løsning!
Der var ikke andet at gøre, end at finde en butik, når vi kom i land, for at købe en ny ledning / adapter.
Den blev til brug på bilens 12v system – hvilket jeg regnede med , var fint nok Sandede senere, at den ikke var så god!

I Berlin og Prag, var der en del vejarbejder, så vi kørte forkert nogle gange – skønt vi brugte GPS !
Nåh, pyt – vi så byerne både forfra og bagfra ! Et par betjente stoppede os – for at tjekke pas og papirer på bilen – men de var i skønneste orden alle sammen ! (Troede de undrede sig over vores kørsel).
21-05-2004 11:00:00I Østrig var første stop Altenhof – (Det bliver beskrevet nærmere i Dagbogen, som kommer på Nettet, når jeg er hjemme igen ) – men til natten endte vi på Tülln Camping nær Donau ved Wien – hvor pladsen var helt perfekt. De kan åbenbart bedre hernede end i Danmark.
De’r havde jeg besøg af mine venner fra Wien, og det var enormt rart, at være sammen igen!

Tværs over Østrig til Klagenfurt for at køre opad og opad i bjergene – for senere at køre nedad og nedad igen til Slovenien ! Jeg skal love for at Elsebeth (Hjælper) fik sine køre-evner sat på prøve . Hun klarede det nu fint og synes, det havde været en stor udfordring. Hun er ikke så pivet!

Ad de smukkeste veje til byen Bled, hvor vi planlagde at slå lejr et par dage. Havde fået at vide her var uendelig flot – men at det var så flot – drømte jeg ikke om.
Campingpladsen var god og OK – og bortset fra at den nye 12v strømforsyning til PC’en strejkede – havde vi en fin tid !
Hjælpen var dog ikke længer væk end nabo byen Jezenice – hvor vi fandt en PC mand, som ladede os op. Kunne så klare den, til vi kom til Marinos plads – hvor jeg gættede på, der var hjælp at hente!
To hold Danskere genkendte mig fra TV og Herning-messen, så dem fik vi en lang snak med !Turen videre mod syd, blev en stor oplevelse, gennem skiftende landskaber – hvorfor vi fortsatte helt ned til kysten, hvor vi fandt en gratis Autocamper plads, lige ud til havet ! Der holdt mange Campere, skulle jeg hilse og sige!

Endelig gik turen mod Venedig – men, men, jeg havde fået en ide’ om, at jeg ved Udine havde set en Computer World – hvorfor vi kørte tilbage, en omvej på ca. 100 km ! Ak, vi fandt den ikke – men nød alligevel køreturen.
Da vi kom ned til Lidoen, var der meget tæt trafik – så her fik vi også set ruten et par gange, inden vi endelig fandt ud til ”Marina di Venezia” !

Blev godt modtaget, og de vidste med det samme, hvem jeg var !

Får anvist en dejlig plads med alle tænkelige faciliteter, så det tegner til at blive nogle gode dage . Skal nok beskrive pladsen bedre! Mindre end 5 Kørestole kan det ikke blive til!

Det bedste af det hele er, at jeg har lånt en ledning til min PC ”fin service”, og at jeg har mulighed for Internetforbindelse

Derfor jeg kan sende denne hilsen hjem, både til min Hjemmeside, og til mine bekendte.
Som sagt, vil der komme en rigtig Dagbog , når jeg er retur i Danmark i starten / midten af juni!

Forventer at blive her en lille uges tid – inden det atter går mod Nord, gennem Østrig og Tyskland!

Hilsen til Jer alle og på Genskriv i juni måned!

Aase og Elsebeth (Hjælper) 21-05-2004 11:00:00


Venligst udlånt fra:

"Tryk" og læs alle Aases artikler!

Dette er en engangs forestilling, for fremtiden vil vi kun bringe link
til Aases egen flotte hjemmeside,
Vi er helt sikre på at den vil blive et "hit" Det har den fortjent!